Projekta pirmajās divās nedēļās katra biedrība izvēlējās divas receptes, organizēja kulinārijas darbnīcu “Vācu un reģionālā virtuve Latvijā”, fotografēja pagatavotos ēdienus, iesūtīja divas receptes publicēšanai topošajām fotokartiņām.
Darbnīcās tapa Margaritas ābolkūka, ķirbju kūka ar šokolādes glazūru, paštaisīti makaroni ar sieru, knēdeļi ar plūmēm, kartupeļu knēdeļi, kartupeļu pankūkas, kartupeļu sacepums ar kūpinātu siļķi, ābolu plātsmaize, ar malto gaļu pildītas pankūkas “Komm morgen wieder!”, kartupeļu salāti, Ziemassvētku kēkss, biešu salāti ar siļķi, krāsnī cepeti topinambūri ar sēņu mērci, dradži ar pelēkajiem zirņiem, kūka “Donavas viļņi”, kāpostu tīteņi.
Projekta koordinatore Kristina Hižņiakova pauž gandarījumu: “Sadarbība starp vācu kultūras biedrībām dažādos reģionos noritēja ļoti veiksmīgi. Viss izdevās lieliski! Lai Jums labi garšo!“